ua en ru

Представники Януковича, Арбузова та Курченка узгодили дискредитацію розслідувань ГПУ, - Єнін

Представники Януковича, Арбузова та Курченка узгодили дискредитацію розслідувань ГПУ, - Єнін Фото: Віктор Янукович (УНІАН)

ГПУ сподівається в цьому році досягти суттєвих результатів в поверненні виведених з країни активів

Представники екс-президента України Віктора Януковича, екс-першого віце-прем'єр-міністра Сергія Арбузова та бізнесмена Сергія Курченка домовилися про дискредитацію розслідувань Генеральної прокуратури України. Про це посилаючись на слова заступника генпрокурора України Євгена Єніна повідомила у Facebook прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"За наявною в Генпрокуратурі інформацією, на території РФ проведено зустріч представників Януковича В.Ф., Арбузова С.Г. та Курченка С.В. щодо шляхів протидії суттєвому прогресу розслідувань ГПУ злочинної діяльності попереднього режиму часів Януковича. За результатами зустрічі втікачами узгоджено кроки щодо дискредитації прогресу розслідування у справах щодо УМХ-холдингу, "бурових вишок", спецконфіскації шляхом інформаційних вкидів через низку підконтрольних ЗМІ", - цитує Сарган слова Єніна.

Як зазначається, незважаючи на це, ГПУ сподівається в цьому році досягти суттєвих результатів в поверненні виведених чиновника часів Януковича з країни активів до бюджету України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за словами Луценка, у першій половині 2018 року планується спецконфіскація ще трьох мільярдів гривень коштів екс-президента Віктора Януковича.