ua en ru

Представники ФБР прибули в Україну для консультацій щодо повернення активів представників минулої влади

Представники Міністерства юстиції США і Федерального бюро розслідувань прибули в Україну для консультацій щодо повернення в Україну активів представників минулої влади.

Представники Міністерства юстиції США і Федерального бюро розслідувань прибули в Україну для консультацій щодо повернення в Україну активів представників минулої влади. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державного департаменту США.

"Команда Міністерства юстиції і ФБР вже в Україні для забезпечення стратегічного консультування з пошуку доходів, отриманих колишніми чиновниками від корупції. Державний департамент також буде пропонувати додаткову допомогу і технічну експертизу для двосторонніх і багатосторонніх зусиль зі сприяння Україні в поверненні активів, що перебувають в іноземних фінансових установах", - наголошується в повідомленні.

Крім того, США готові допомогти Україні у вирішенні нагальних проблем в економічному управлінні. "Сполучені Штати допоможуть українському Міністерству фінансів та Центрального банку у вирішенні короткострокових економічних проблем. Міністерство фінансів США вже направило експерта, і Сполучені Штати готові надати додаткову допомогу для вирішення короткострокових проблем в економічному та фінансовому управлінні України", - наголошується в повідомленні.