ua en ru

Представники демократичних країн і українська опозиція погодили план дій, - Кличко

Лідер партії Удар Віталій Кличко заявив, що представники демократичних країн і українська опозиція погодили план дій

Лідер партії Удар Віталій Кличко заявив, що представники демократичних країн і українська опозиція погодили план дій. Про це Кличко заявив сьогодні в кулуарах ВР, передає кореспондент РБК-Україна.

"Обіцяна підтримка і бачення України сучасною країною (канцлер Німеччини Ангела Меркель пообіцяла на зустрічі з лідерами української опозиції). В цьому напрямку проговорювалось ряд кроків, які ми можемо зробити: з одного боку - українська опозиція, з іншого боку - європейські країни. Яким чином можна тиснути на сьогоднішню владу, яким чином можна запропонувати реформи, яким чином їх реалізувати найближчим часом" - сказав Кличко.

"Результати зустрічі ми побачимо найближчим часом. Важливо, щоб опозиційні сили і представники демократичних країн розробили і узгодили спільний план дій" - сказав Кличко.

"Застосування санкцій не виключається, вони будуть застосовані. Для цього є межа, ми сподіваємось, що цю межу сьогоднішня влада не перейде" - сказав він.

У свою чергу, як повідомив журналістам лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, під час поїздки до Німеччини був узгоджений чіткий план дій.

"Це була дуже важлива поїздка, вона була дуже конкретна чітка і прагматична, тому що там були не загальні слова, а був узгоджений чіткий план, як вирішувати політичну і економічну кризу, і яким чином Німеччина і ЄС здатні допомогти Україні", - сказав Яценюк.