ua en ru

Головою партії "Громадянська позиція" став А.Гриценко

Політична партія "Громадянська позиція" офіційно повідомила Міністерству юстиції України про зміну керівника об'єднання та мети діяльності. Відповідні рішення були прийняті з'їздом та радою партії 11 червня 2010 р. Згідно з повідомленням головою партії замість Миколи Нещадимого став Анатолій Гриценко, повідомляє прес-служба відомства.

Новою метою "Громадянської позиції" визначено: участь у побудові в Україні вільного, демократичного, справедливого суспільства, формуванні можливості вираження політичної волі громадянами України для здійснення і захисту своїх прав і свобод, задоволення їхніх політичних, економічних, соціальних та культурних інтересів, забезпечення суспільної справедливості та ефективного захисту громадян.

Попередня мета полягала у сприянні реалізації членами партії їхніх конституційних прав на участь у виробленні державної політики, формуванні і діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування, а також участь партії у виборах.

Політичну партію "Громадянська позиція" було зареєстровано в Міністерстві юстиції 24 березня 2005 р. та внесено до реєстру політичних партій під №113.