ua en ru

Головою наглядової ради "Закарпаттяобленерго" призначений Ігор Тинний

Наглядова рада ПАТ "Закарпаттяобленерго" рішенням від 15 травня 2013 р. призначила головою наглядової ради товариства Ігоря Тинного. Про це йдеться в повідомленні підприємства в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР).

Тинний призначений на посаду на необмежений термін - до прийняття рішення про відкликання.

Часткою у статутному капіталі товариства Тинний не володіє. Раніше обіймав посади директора ТОВ "Енергетична Україна ТВ", виконавчого директора ТОВ "Ай Ві Ті Інвестментс", директора ТОВ "Центр економічних ініціатив" та був членом наглядової ради ПАТ "Закарпаттяобленерго".

Нагадаємо, 13 лютого 2012 р. "Енергетична Україна ТБ" перемогла в конкурсі з продажу 50% акцій "Закарпаттяобленерго" за ціною 140,7 млн грн. "Енергетична Україна ТБ" підконтрольна ВАТ "Енергетична компанія "Житомиробленерго", яка у свою чергу контролюється компанією VS Energy International Олександра Бабакова та Михайла Спектора.

Основними напрямками діяльності ПАТ "Закарпаттяобленерго" є виробництво електричної і теплової енергії, передача електроенергії місцевими локальними мережами та постачання електроенергії споживачам області. До складу компанії входять Теребля-Ріцка, Ужгородська і Онокивська ГЕС.

Читайте також: Чистий прибуток "Закарпаттяобленерго" в 2012 р. збільшився в 11,1 рази - до 50 млн грн