ua en ru

Святкування Дня Києва перенесене на 31 травня, - КМДА

Цього року святкування Дня Києва перенесено на суботу, 31 травня 2014 р., у зв'язку з проведенням 25 травня виборів Президента, мера Києва, Київради та низки місцевих виборів.

Цього року святкування Дня Києва перенесено на суботу, 31 травня 2014 р., у зв'язку з проведенням 25 травня виборів Президента, мера Києва, Київради та низки місцевих виборів. Про це під час розширеного засідання колегії КМДА розповіла директор департаменту культури Світлана Зоріна, передає прес-служба установи.

"Порадившись із керівництвом міста, ми вирішили святкування Дня Києва не об'єднувати із політичними акціями. Саме тому більшість культурно-масових, спортивних та мистецьких подій відбудуться 31 травня", - зазначила Зоріна.

У КМДА також повідомляють, що програма святкування Дня Києва нараховує 23 мистецькі, спортивні та освітянські проекти. У святкові дні будуть працювати всі муніципальні заклади культури: бібліотеки і музеї, кінотеатри, театри, парки культури та відпочинку. Усього протягом святкових днів у закладах культури відбудеться понад 60 культурно-мистецьких заходів.

Зазначимо, традиційно День Києва відзначається в останню неділю травня, яка цього року припадає на 25 травня.

Нагадаємо, 25 березня 2014 р. в Україні пройдуть дострокові вибори Президента, вибори мера Києва, Київради і ще ряд місцевих виборів.