ua en ru

Святкові заходи з нагоди Різдва пройшли без суттєвих порушень, - МВС

Святкові заходи з нагоди Різдва пройшли без суттєвих порушень, - МВС Фото: поліція (facebook.com/UA.National.Police)

Правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі до завершення всіх заходів

Святкові заходи з нагоди Різдва в Україні пройшли без суттєвих порушень. Про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, повідомляє прес-служба МВС.

Як зазначається, в ніч з 6 на 7 січня майже у 14 тисячах храмах по всій країні відбулися богослужіння, участь у яких взяли близько 5 млн громадян.

За словами Ярового, публічну безпеку і правопорядок біля храмів забезпечували більше 18 тисяч працівників Національної поліції та Національної гвардії. Крім того, близько 7 тисяч правоохоронців були задіяні до охорони громадського порядку на вулицях міст.

Яровий також додав, що у цілому святкові заходи пройшли без суттєвих порушень публічної безпеки та порядку.

"Заходи пройшли без надзвичайних подій. Особовий склад Нацполіції, Нацгвардії, Держприкордонслужби та Держслужби з надзвичайних ситуацій, залучений до служби у різдвяну ніч, зі своїм завданням впорався. Правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі до завершення всіх заходів", ‑ сказав Яровий.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні на період святкування Різдва Христового рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій переходять на посилений режим несення служби.