ua en ru

"Правий сектор" зібрався пікетувати АПУ

"Правий сектор" зібрався пікетувати АПУ Фото: лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош

Акція готується для попередження "масштабної провокації влади"

Організація "Правий сектор" у середу, 29 квітня, збирається пікетувати Адміністрацію Президента України (АПУ) через нібито підготовку українською владою масштабної провокації проти добровольців. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ПС.

"Правий сектор" оперативно повідомляє, що за достовірною інформацією влада готує масштабну провокацію проти добровольців. Тому ми, для попередження подібних операцій проти наших побратимів, всього добровольчого руху України, збираємося під стінами Адміністрації Президента з боку вул. Інститутській сьогодні, 29 квітня, о 12 годині", - сказано в повідомленні.

Раніше прес-секретар "Правого сектора" Артем Скоропадський закликав рядових бійців регулярних частин ЗСУ не виконувати "злочинний" наказ про роззброєння представників ПС, якщо він буде відданий. "Все, що зараз відбувається навколо нашого добровольчого корпусу, йде тільки на руку нашим ворогам".

Нагадаємо, 28 квітня "Правий сектор" повідомив, що підрозділи 95-ї аеромобільної та 25-ї парашутно-десантної бригад виставили блокпости біля бази ПС у Дніпропетровській області.