ua en ru

"Правий сектор" прокоментував захоплення в заручники 6-річного хлопчика

"Правий сектор" прокоментував захоплення в заручники 6-річного хлопчика Фото: командир ДУК Андрій Стемпіцький

Андрій Стемпіцький натякає, що все це вигадки

"Правий сектор" прокоментував інформацію про те, що два бійці захопили в заручники 6-річного хлопчика в Мукачево Закарпатської області. Свій коментар залишив у своєму Facebook командир ДУК Андрій Стемпіцький.

"Хлопчик-заручник, потім хлопці стануть вбивцями, ґвалтівниками, наркоманами, педофілами, збоченцями. Потім їх ліквідують при загальних оплесках герої-спецназівці... Стандартний інструментарій", - написав Стемпіцький.

Мальчік-заручник, потім хлопці стануть вбивцями, гвалтівниками, наркоманами, педофілами, збоченцями. Потім їх ліквідують при загальних аплодисментах герої-спецназівці... Стандартний інструментарій.

Posted by Андрій Стемпіцький on 13 Июль 2015 г.

Зазначимо, місцеве видання Mukachevo.net з посиланням на свого кореспондента повідомило, що бійці "Правого сектора" нікого в заручники не брали, 12-річний хлопець показав їм дорогу в ліс.

Як пише видання, ніхто з очевидців не підтверджує, що бійці були озброєні. Один з місцевих жителів - хлопчик років 10-12 - нібито провів бійців ПС з села у бік лісу.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про те, що бійці ПС взяли в заручники 6-річного хлопчика.

"У Мукачівському районі були помічені двоє озброєних чоловіків у камуфляжній формі з символікою "Правого сектора" підозрювані в подіях, які мали місце в суботу 11 липня в р. Мукачево. Працівники міліції і СБУ намагалися їх затримати, але вони схопили шестирічного хлопця і, прикриваючись ним, втекли від правоохоронців. Після цього чоловіка відпустили дитину", - заявили в МВС.