ua en ru

"Правий сектор" прокоментував звинувачення у спробах організації держперевороту в РФ

"Правий сектор" прокоментував звинувачення у спробах організації держперевороту в РФ Фото: прес-секретар "Правого сектора" Артем Скоропадський

У "Правому секторі" заявили, що не планував ніяких заворушень

"Правий сектор" прокоментував звинувачення генерального прокурора Російської Федерації Юрія Чайки у спробах організації держперевороту в Росії, зокрема, за допомогою соцмереж. Прес-секретар "Правого сектору" Артем Скоропадський спростував цю заяву, повідомляє "Говорить Москва".

Як повідомляється, в інтерв'ю радіостанції Скоропадський заявив, що всі акаунти організації на території Росії давно заблоковані.


"Суть ситуації в тому, що і без всяких заяв Чайки все, що пов'язано з "Правим сектором", всі соціальні сторінки та всі сайти в Росії давно заблоковані. Що вони там ще блокують, я не знаю", - сказав він, зазначивши, що "Правий сектор" не планував ніяких заворушень.

"Ніякий державний переворот в Росії ми, ясна річ, не готували. У нас багато своїх справ зараз в Україні. Ми, звичайно, не готуємо ніяких акцій в Росії, тому що ми дорожимо нашими прихильниками. Їх, по-перше, там не так вже й багато", - заявив Скоропадський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що генпрокурор РФ Юрій Чайка, заявив, що активісти руху "Правий сектор" робили спроби організувати масові заворушення для здійснення державного перевороту в Росії.

"Заблоковано доступ до сторінок в соціальній мережі "ВКонтакте", за допомогою яких прихильники "Правого сектору" робили спроби організації масових заворушень і несанкціонованих публічних акцій з метою здійснення державного перевороту в Російській Федерації", - йдеться в доповіді Чайки.