ua en ru

Правозахисники США готові допомогти Україні в захисті від російської пропаганди, - віце-прем'єр України

Американські правозахисники готові надати всебічне сприяння нашій державі у боротьбі з російською пропагандою.

Американські правозахисники готові надати всебічне сприяння нашій державі у боротьбі з російською пропагандою. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр України Олександр Сич за підсумками робочої зустрічі з делегацією американської правозахисної організації "Об'єднання комітетів на захист євреїв колишнього Радянського Союзу".

У ході зустрічі сторони обговорили механізми забезпечення міжетнічної толерантності, налагодження тісної взаємодії між правозахисними організаціями України і США у сфері збереження національної пам'яті та нейтралізації інформаційних загроз для українського народу з боку агресора. "Одним з ефективних механізмів такого співробітництва може стати Рада міжнаціональної злагоди при Кабінеті Міністрів України, який забезпечує потужний вплив українського громадянського суспільства на формування державної політики в даній галузі", - зазначив Сич.

У свою чергу, американські правозахисники запевнили віце-прем'єра в готовності допомагати Україні забезпечувати побудову демократичних засад розвитку держави, дотримання прав людини, миру та стабільності.