ua en ru

Правоохоронці затримали на хабарі співробітника патрульної поліції Київської області

Правоохоронці затримали на хабарі співробітника патрульної поліції Київської області Фото: хабар (facebook.com/lysenko.andrii)

Правоохоронець вимагав хабар від учасника дорожньої пригоди

Правоохоронці затримали на хабарі співробітника патрульної поліції Київської області. Про це у Facebook повідомив спікер Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко.

"Столична прокуратура спільно з СБУ затримала на хабарі у 5 тис. грн заступника начальника сектору патрульної поліції у Київській області", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронець вимагав хабар від учасника дорожньої пригоди, погрожуючи оголошенням в розшук автомобіля та поміщення його на штрафний майданчик.

"Дії затриманого кваліфіковано за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Оперативне супроводження у кримінальному провадженні здійснювалося Головним відділом по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України", - йдеться у повідомленні.

Столична прокуратура спільно з СБУ затримала на хабарі у 5 тис.грн заступника начальника сектору патрульної поліції у Ки...

Опубліковано Андрієм Лисенком 24 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі колишнього начальника інспекції з контролю за використанням і охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області.