ua en ru

Правоохоронці затримали на хабарі в 3 тис. доларів заступник голови одного з управлінь ГПУ

Правоохоронці затримали на хабарі в 3 тис. доларів заступник голови одного з управлінь ГПУ Фото: прокуратура

Наразі проводяться першочергові слідчі дії

Правоохоронці затримали на хабарі в 3 тис. доларів заступник голови одного з управлінь Генеральної прокуратури України. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГПУ у Facebook.

"Генеральною інспекцією Генеральної прокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вимагання працівником Генеральної прокуратури України неправомірної вигоди", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що співробітник ГПУ вимагав у громадянина хабар в сумі 3 тис. доларів за вирішення питання щодо активізації розслідування справи, у якій вказаний громадянин та його дружина є потерпілими.

Зазначається, що співробітники ГПУ та СБУ сьогодні, 25 травня 2017 року, затримали правоохоронця за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди у значному розмірі).

Наразі проводяться першочергові слідчі дії, триває досудове розслідування.

ГЕНІНСПЕКЦІЄЮ ГЕНЕРАЛЬНОЇ ПРОКУРАТУРИ УКРАЇНИ ЗАТРИМАНО ЗАСТУПНИКА НАЧАЛЬНИКА УПРАВЛІННЯ ГПУ ЗА ПІДОЗРОЮ В ОДЕРЖАННІ НЕП...

Опубліковано Генеральна прокуратура України 25 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ затримала на хабарі чиновників "Одесатранспарксервіс".