ua en ru

Правоохоронці затримали "мінера" райуправління поліції Києва

Правоохоронці затримали "мінера" райуправління поліції Києва Фото: поліція

У рамках досудового розслідування киянину буде призначена психіатрична експертиза

Правоохоронці затримали зловмисника, який повідомив про "замінування" Святошинського управління поліції Києва. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

"Правоохоронці встановили, що про загрозу вибуху повідомив 66-річний киянин. Чоловік був вдома, коли до нього завітали правоохоронці. Анонімне повідомлення про замінування Святошинського управління поліції столиці надійшло ввечері", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, спеціалісти-вибухотехники провели ретельний огляд приміщення та прилеглої території й не виявили жодних вибухових пристроїв і речовин.

Повідомляється, що правоохоронці встановили особу, яка телефонувала, але, зважаючи на стан алкогольного сп’яніння, чітко пояснити свій вчинок він не зміг.

"Правоохоронці з’ясували, що раніше заявник уже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення аналогічних правопорушень і проходив лікування у спеціалізованих закладах", - йдеться у повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальну справу за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. У рамках досудового розслідування киянину буде призначена психіатрична експертиза.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 17 жовтня у Києві "мінували" станцію метро "Петрівка".