ua en ru

Правоохоронці затримали ще одного учасника сутичок 9 травня у Дніпрі

Правоохоронці затримали ще одного учасника сутичок 9 травня у Дніпрі Фото: поліція (Security Service of Ukraine)

Підозрюваний три місяці перебував у розшуку

Правоохоронці затримали ще одного ймовірного учасника сутичок 9 травня у Дніпрі. Про це повідомляє пресс-служба прокуратури Дніпропетровської області.

"21 серпня 2017 затримано ще одного учасника масових заворушень, що відбулися 9 травня 2017 під час проведення святкових заходів у Дніпрі. Останній перебував у розшуку понад трьох місяців, а переховувався в місті Дніпрі, де його і затримали", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що чоловікові інкримінують вчинення злочинів, передбачених ч. 1 ст. 294 КК України (масові заворушення). Прокуратура буде клопотати про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

У прокуратурі зазначили, що за результатами розслідування кримінального провадження за фактами подій, що мали місце 9 травня 2017 в Дніпрі, встановлена причетність до скоєння злочину 18 осіб, яким повідомлено про підозру. Серед них - три організатори, координатор, два "касира" і дванадцять активних учасників масових заворушень (так званих "титушек").

Нагадаємо, 18 липня правоохоронці затримали ще одного підозрюваного в участі в масових сутичках в Дніпрі 9 травня 2017 року