ua en ru

Правоохоронці встановлюють об'єкт нічного обстрілу у Києві

Правоохоронці встановлюють об'єкт нічного обстрілу у Києві Фото: обстріл "Київміськбуду" (facebook.com kiev.informator.ua)

У Києві вночі будівлю "Київміськбуду" обстріляли з гранатомету

Правоохоронці встановлюють об'єкт нічного обстрілу у Києві. Про це на брифінгу повідомив заступник голови Служби безпеки України (СБУ) Віктор Кононенко.

"Зараз активно працюємо. З'ясовуємо об'єкт (проти якого здійснено напад, - ред.). Тому що є питання, куди саме стріляли", - повідомив він.

Зазначимо, сьогодні вночі з ручного протитанкового гранатомета було обстріляно будівлю "Київміськбуду", що знаходиться в Печерському районі міста на вулиці Омеляновича-Павленка, 4/6. Окрім будівлі "Київміськбуду", внаслідок обстрілу пошкоджено ресторан "Хмелі-сунелі", розташований поруч.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нічний обстріл будівлі будівлі "Київміськбуду" з гранатомета правоохоронці кваліфікували як хуліганство.

Зокрема, речник поліції Києва Оксана Блищик повідомляла, що вже проведено першочергові слідчі дії, за вказаним фактом порушено кримінальну справу, до якої долучать записи з камер спостереження. Справа відкрита за статтею "хуліганство", проте кваліфікацію може бути змінено.