ua en ru

Правоохоронці зняли кордон з мітингувальник біля готелю "Київ"

Правоохоронці зняли кордон з мітингувальник біля готелю "Київ" Фото: мітинг у Києві (РБК-Україна)

Мітингувальників було дозволено зібрати речі і переміститися до основного наметового містечка

У четвер увечері, 19 жовтня, в центрі Києва на вулиці Грушевського поліція і Нацгвардія зняли кордон з мітингувальників. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Кордон знаходився з боку готелю "Київ" у дві шеренги. В одній знаходилися поліцейські, в іншій - представники Національної гвардії.

Кордон, який знаходився біля мітингувальників, яким не давали можливість розбити табір, був знятий. Мітингувальникам було дозволено зібрати речі - намети, пінопласт, пічки, щоб вони перемістилися до основного наметового містечка.

Правоохоронці зняли кордон з мітингувальник біля готелю "Київ"Правоохоронці зняли кордон з мітингувальник біля готелю "Київ"Правоохоронці зняли кордон з мітингувальник біля готелю "Київ"

Нагадаємо, в четвер увечері, 19 жовтня, в Києві поліція взяла в кільце частину мітингувальників біля готелю "Київ". У кільці знаходиться близько 30 осіб. Люди скандують: "Ганьба". Через кілька хвилин поліція зняла кільце. У поліції заявили, що не будуть реагувати на дрібні провокації з боку учасників мітингу в Києві.