ua en ru

Правоохоронці викрили чиновника Укртрансбезпеки на хабарі

Правоохоронці викрили чиновника Укртрансбезпеки на хабарі Фото: хабар (twitter.com/nab_ukr)

Чиновник вимагав від ПП 42 тис. гривень хабара за непритягнення до адмінвідповідальності

Правоохоронці викрили чиновника управління Державної служби України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпеки) на хабарі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.

"У четвер, 5 жовтня 2017 року, слідчі обласної прокуратури спільно з співробітниками Управління Служби безпеки України в області викрили при отриманні неправомірної вигоди посадова особа управління Укртрансбезпеки в Одеській області", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, заступник керівника структурного підрозділу вимагав та отримав від приватного підприємця 42 тис. гривень хабара за непритягнення його до адміністративної відповідальності за перевантаження транспортного засобу.

Зазначається, що досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України здійснює прокуратура Одеської області.

altalt

Фото: чиновник Укртрансбезопасности викрито на хабарі (od.gp.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що правоохоронці проводять обшуки в департаменті комунальної власності Одеської міської ради. Як повідомляється, обшуки проводять співробітники СБУ і Генпрокуратури, які вилучають документи.