ua en ru

Правоохоронці проводять обшук приміщенні "Укргазвидобування"

В даний момент в приміщенні ПАТ "Укргазвидобування" за адресою вул. Кудрявська, 26/28 проводяться слідчі дії за участю співробітників Міністерства внутрішніх справ України (МВС) та Служби безпеки України (СБУ).

В даний момент в приміщенні ПАТ "Укргазвидобування" за адресою вул. Кудрявська, 26/28 у Києві проводяться слідчі дії за участю співробітників Міністерства внутрішніх справ України (МВС) та Служби безпеки України (СБУ). Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Слідчі дій проводяться на підставі постанови суду про виїмку документів", - зазначають в "Укргазвидобуванні".

При цьому у прес-службі зазначають, що робота ПАТ "Укргазвидобування" проходить в штатному режимі.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що дочірня компанія "Укргазвидобування", що входить в структуру НАК "Нафтогаз України", за три роки недоотримала 15,5 млрд грн прибутку.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура звинувачує команду бізнесмена Сергія Курченка, близького до відстороненого Президента України Віктора Януковича, в завданні Україні збитків на понад 1 млрд грн.

Як пояснюють у Генпрокуратурі, діяльність цієї злочинної організації була спрямована, зокрема, на незаконне заволодіння майном та коштами державних установ, зокрема, НАК "Нафтогаз України" і ПАТ "Укргазвидобування".