ua en ru

Правоохоронці попередили перевезення вогнепальної зброї через кордон з Польщею

Правоохоронці попередили перевезення вогнепальної зброї через кордон з Польщею Фото: прикордонник на дозорній вежі (yatsenyuk.org.ua)

Заборонені предмети вилучені у громадянина України і громадянина Польщі

Правоохоронці припинили перевезення вогнепальної зброї, боєприпасів і сигнальних мін через кордон з Польщею. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

"Пістолет, револьвер, набої і сигнальні міни виявили на кордоні з Польщею. За минулу добу прикордонники Мостиського загону спільно з митниками завадили перевезення через українсько-польський кордон зброї", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби ДПСУ, в пункті пропуску "Шегині" правоохоронці із залученням спеціально тренованого службового собаки виявили у 2 випадках пневматичний пістолет, стартовий револьвер, спеціально переобладнаний для бойової стрільби, 30 одиниць набоїв до нього та 3 сигнальні міни.

Наголошується, що предмети, заборонені для переміщення через кордон та без дозвільних документів, у громадянина України і громадянина Польщі вилучено співробітниками Національної поліції.

Правоохоронці попередили перевезення вогнепальної зброї через кордон з ПольщеюПравоохоронці попередили перевезення вогнепальної зброї через кордон з Польщею

Фото: правоохоронці припинили провезення зброї (dpsu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві поліція вилучила боєприпаси у місцевого жителя. В ході огляду його помешкання правоохоронці виявили та вилучили саморобний пристрій для відстрілу патронів та 22 патрони різного калібру.