ua en ru

Правоохоронці з допомогою співробітників Кличка піймали київських чиновників на хабарі

Правоохоронці з допомогою співробітників Кличка піймали київських чиновників на хабарі Фото: Віталій Кличко

У КМДА заявили, що очищення міста від корупції "тільки набирає обертів"

Працівники Міністерства внутрішніх справ спільно з управлінням з питань запобігання корупції КМДА провели ряд затримань співробітників столичних комунальних підприємств при отриманні хабарів. Про це повідомили в прес-службі відомства.

Так, перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс подякував за допомогу правоохоронцям, підкресливши, що київська адміністрація робить перші рішучі кроки, і очищення міста від корупції тільки "набирає обертів".

"Так, сьогодні дійсно ''на гарячому'' зловили одного з керівників нашого КП. І ми не приховуємо того, що серед тих, хто представляє владу міста на різних рівнях, ще залишилися люди, ласі до неправомірної вигоди. І ми будемо продовжувати шукати, знаходити і передавати правоохоронцям. Я попереджав, що ми не будемо толерантні до корупції на всіх рівнях. І ми це робимо. Ми будемо боротися з нею, щоб реальними справами змінювати наше місто", - підкреслив Пліс.

Як відомо, управління з питань запобігання та виявлення корупції Київської міської адміністрації діє на підставі розпорядження, підписаного міським головою Віталієм Кличком 27 квітня 2016 року.