ua en ru

Правоохоронці відпустили брата Саакашвілі

Правоохоронці відпустили брата Саакашвілі Фото: Давид Саакашвілі (Paata Abjandadze facebook)

Давиду Саакашвілі намагалися вручити адмінпротокол про порушення строків перебування в Україні

Правоохоронці відпустили брата колишнього голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі Давида, якого правоохоронці доставляли до органів міграційної служби. Про це йдеться в повідомленні партії "Рух нових сил" у Facebook.

"Давида відпустили, чекаємо, стежимо за ситуацією", - йдеться в повідомленні.

УВАГА ТЕРМІНОВО! МОБІЛІЗАЦІЯ у Києві на Суворова 14/12. РЕПОСТ. Сьогодні на світанку біля свого дому у Києві бійцями ...

Опубліковано РУХ НОВИХ СИЛ 2 вересня 2017 р.

За словами представників партії, Давид Саакашвілі залишив райвідділ після того, як директор департаменту міграційної служби повідомила, що він не є затриманим. Також повідомляється, що йому намагалися вручити протокол про адміністративне порушення, штраф і повідомлення про необхідність покинути країну в певний період.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві затримали брата Саакашвілі. Речник Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко пізніше заявив, що поліцейські доставили Давида Саакашвілі до органів Державної міграційної служби у зв'язку з тим, що він проживав в Україні на підставі недійсного виду на проживання, який скасували ще в березні на підставі анулювання Держслужбою зайнятості дозволу на працевлаштування.