ua en ru

Правоохоронці виявили склади контрафактного алкоголю в двох областях

Правоохоронці виявили склади контрафактного алкоголю в двох областях Фото: склад контрафактного алкоголю

Прокуратура і СБУ попередили поширення сурогату по всій території України

Українські правоохоронці виявили склади контрафактного алкоголю в ході декількох обшуків у Києві, Київській та Житомирській областях. Про це у Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган.

"Сьогодні в рамках розслідування кримінального провадження співробітниками прокуратури Київської області спільно з СБУ проведено одночасно 19 санкціонованих обшуків. Група осіб на території Київської області та міста Києва в підпільних цехах виготовляла алкогольні напої з недоброякісної сировини, що становить загрозу для життя і здоров'я людей. Надалі незаконну продукцію реалізовували через одне з товариств для поширення сурогату по всій території України", - повідомила Сарган.

Крім того, у Вінницькій області проведено ряд санкціонованих судом обшуків, за результатами яких на території складських приміщень у селищі Лозове Чернівецького району виявили підпільний цех з виготовлення контрафактних алкогольних напоїв відомих світових брендів.

АКТИВІЗУВАЛИСЯ ВИРОБНИКИ КОНТРАФАКТНОГО АЛКОГОЛЮ Сьогодні у рамках розслідування кримінального провадження співробітник...

Опубліковано Ларисою Сарган 9 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області діти отруїлися алкоголем.