ua en ru

Правоохоронці виявили чергову схованку з боєприпасами у Донецькій обл

Правоохоронці виявили чергову схованку з боєприпасами у Донецькій обл Фото: правоохоронці виявили чергову схованку з боєприпасами у Донецькій обл

Міліціонерами було виявлено 4 РПГ та більше 400 патронів

Правоохоронці Дружківки провели комплексне оперативно-профілактичне відпрацювання 6 селищ Ясинуватського району: Очеретине, Орловка, Новобахмутівка, Керамік, Первомайське та Новокалинове. Виявлено та вилучено схованку зі зброєю і боєприпасами, розкрито 2 злочини, складено 7 адміністративних протоколів, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

"У заходах було задіяно 26 співробітників Дружківського міського відділу міліції, 76 співробітників з числа доданих сил, а також 3 екіпажі ДАІ", - повідомив начальник Дружківського МВ Артем Крищенко.

Зокрема, повідомляється, що у селищі Первомайське в одному з покинутих будинків дачної ділянки, міліціонерами було виявлено 4 РПГ та більше 400 патронів. Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України.

Також зазначається, що правоохоронцям вдалося встановити 23-річного уродженця Сумської області, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 260 "Створення не передбачених законами України воєнізованих формувань або участь у їх діяльності" Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Мар'їнському районі Донецької області правоохоронці виявили та знешкодили схрон з боєприпасами.