ua en ru

Правоохоронці вилучили боєприпаси у жителя Донецької області

Правоохоронці вилучили боєприпаси у жителя Донецької області Фото: правоохоронці вилучили боєприпаси у жителя Донецької області

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 7 років

Співробітниками Костянтинівського міськвідділу міліції було виявлено більше 250 патронів різного калібру, які 33-річний місцевий житель зберігав у власній квартирі. Про це повідомляє прес-служба головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Донецькій області.

"Правоохоронцями була отримана інформація про незаконне зберігання боєприпасів місцевим жителем 1982 року народження. У ході перевірки відомості підтвердилися. У квартирі було виявлено більше 250 патронів різного калібру. Вибухонебезпечні предмети були вилучені та направлені на дослідження", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, начальник Костянтинівського МВ Володимир Гончаров розповів, що раніше судимий житель міста випадково знайшов патрони і приніс їх до себе додому, після чого надійно заховав. З якою метою чоловік зберігав небезпечні предмети у будинку і де їх насправді придбав, належить з'ясувати слідчим.

"Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Мар'їнці правоохоронці виявили арсенал боєприпасів.