ua en ru

Правоохоронці вилучили арсенал зброї у Волинській області

Правоохоронці вилучили арсенал зброї у Волинській області Фото: правоохоронці вилучили арсенал зброї у Волинській області

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань

Правоохоронці вилучили арсенал зброї у Волинській області. Знайдений арсенал направили на дослідження, про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Волинській області.

"До Горохівського відділу поліції надійшло повідомлення про сімейну сварку. За викликом направилися співробітники поліції. Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили п'яного 31-річного жителя району. Чоловік дійсно поводив себе збуджено та агресивно за що на правопорушника склали адміністративний протокол", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, під час огляду його помешкання поліцейські знайшли один патрон калібру 5,45 мм, пневматичну рушницю, травматичний пістолет та мисливський ніж. Ніяких документів на зброю у чоловіка не було.

"Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування", - повідомляють у прес-службі.

Нагадаємо, прикордонники арештували двох іноземців, яких розшукував Інтерпол.