ua en ru

Правоохоронці вилучили понад 60 одиниць зброї та боєприпасів в Донецькій області

Правоохоронці вилучили понад 60 одиниць зброї та боєприпасів в Донецькій області Фото: поліція вилучила понад 60 одиниць зброї та боєприпасів

За період з 4 по 15 березня правоохоронці вилучили понад 60 одиниць зброї

За період відпрацювання території і здійснення заходів, спрямованих на протидію незаконному обігу зброї, боєприпасів і вибухівки, з 4 по 15 березня правоохоронці вилучили понад 60 одиниць зброї та боєприпасів. Про це йдеться в повідомленні на сайті Національної поліції в Донецькій області.

"Було вилучено понад 60 одиниць зброї та боєприпасів - це значить, що були попереджені не один десяток трагедій, які могли відбутися не тільки в Донецькій області, але і в мирних містах України", - йдеться в повідомленні.

Зараз поліція спільно з СБУ і Нацгвардією продовжує відпрацювання в Бахмуті, Торецьку, Гнутово, Павлополі і Чермалику.

Повідомляється, що співробітники поліції Донецької області вже протягом 3 років, окрім виконання своїх безпосередніх обов'язків додатково несуть службу в умовах проведення антитерористичної операції, виконують військові функції, покладені на них штабом АТО.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція Донецької області звернеться до генерального прокурора України Юрія Луценка з проханням зняти недоторканність і притягти до відповідальності народного депутата Володимира Парасюка за його погрози розправитися з співробітниками поліції і членами їх сімей.