ua en ru

Уряд розгляне сьогодні проект держбюджету-2010.

Уряд розгляне проект державного бюджету на 2010 р., відповідно до порядку денного сьогоднішнього засідання. Доповідатиме міністр фінансів України Федір Ярошенко.

Кабмін планує внести зміни до Закону України "Про столицю України - місто-герой Київ", доповідатиме міністр юстиції Олександр Лавринович.

На порядку денному сьогоднішнього засідання стоїть питання про введення додаткових посад заступників міністрів - економіки та вугільної промисловості.

Уряд планує розглянути питання щодо підготовки України до Євро-2012, доповідатиме глава Мінрегіонбуду Володимир Яцуба.

Міністр економіки Василь Цушко доповідатиме щодо плану заходів з комплексного розв'язання проблем соціально-економічного розвитку Києва та підвищення ефективності діяльності місцевих органів виконавчої влади і переліку стратегічно важливих інвестиційних проектів, спрямованих на забезпечення виконання м. Києвом функцій столиці України та підготовку і проведення Євро-2012, що потребують першочергового фінансування у 2010-2012 роках.

Крім того, уряд планує скасувати рішення від 16 вересня 2009 р. про ухвалення постнови Кабміну "Про державний історико-культурний заповідник "Межигір'я".