ua en ru

Уряд збільшить фінансування програми "Доступні ліки" на 250 млн гривень, - Гройсман

Уряд збільшить фінансування програми "Доступні ліки" на 250 млн гривень, - Гройсман Фото: прем'єр-міністр України Володимир Гройсман

Кабмін планує збільшення фінансування вже у цьому році

Кабінет міністрів України планує збільшити фінансування програми "Доступні ліки" на 250 млн гривень у 2017 році. Про це сьогодні у ході засідання уряду сказав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"У змінах до бюджету, які ми представимо найближчим часом до парламенту, ми передбачаємо збільшення фінансування програми ще плюс на 250 млн гривень", - сказав Гройсман.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив віце-прем'єр-міністру Павлу Розенку і виконуючій обов'язки міністра охорони здоров'я Уляні Супрун перевірити виконання програми "Доступні ліки". Про це на своїй сторінці в Twitter написав прес-секретар Гройсмана Дмитро Столярчук.

Сам Гройсман написав у своєму Twitter, що в Чернігові, Умані, Одесі є проблеми з асортиментом ліків. У Харкові, Ізюмі, Каховці та Василькові нарікають на недостатню кількість аптек.