ua en ru

Уряд затвердив умови надання держгарантій для будівництва "Охматдиту"

Урядом сьогодні затверджені умови надання у 2013 р. державних гарантій для забезпечення будівництва лікувально-діагностичного комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит". Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів (Мінфін).

Таке рішення Кабміну було прийнято для виконання порядку залучення в 2013 р. коштів під держгарантії головними розпорядниками бюджетних коштів для здійснення капітальних видатків понад обсяги встановлених бюджетних призначень та повернення таких коштів, затвердженого постановою Кабміну від 3 червня 2013 р.

Реалізація ухваленої постанови дозволить в 2013 р. залучити Укрєвроінфрапроекту під держгарантії додаткові кошти в сумі 644,3 млн. грн. для реалізації проектів розвитку загальною вартістю 1,7 млрд грн.
Нагадаємо, що вчора члени уряду розглядали пропозиції Фінансово-кредитної ради щодо надання державних гарантій на запозичення для продовження будівництва лікувально-діагностичного комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" та лінії метрополітену в Києві.