ua en ru

Уряд РФ підтримує заборону на виїзд поліцейських за кордон

Уряд РФ підтримує заборону на виїзд поліцейських за кордон Фото: уряд Росії підтримує заборону на виїзд поліцейських за кордон

Законопроект також забороняє службу в МВС тим, хто має вид на проживання в іншій країні

Комісія уряду Російської Федерації з законопроектної діяльності підтримала законопроект про введення "тимчасового обмеження права громадянина Російської Федерації" на виїзд за кордон, якщо він працює у Міністерстві внутрішніх справ або проходить цивільну службу в органах внутрішніх справ, передає РБК.

Законопроектом також пропонується заборонити службу в МВС тим, хто має вид на проживання або інший документ, який підтверджує право на постійне проживання за кордоном.

Повідомляється, що документ "розроблено з метою вдосконалення заходів попередження корупції, підвищення відповідальності співробітників, федеральних державних цивільних службовців і працівників органів внутрішніх справ".

"Ми всі знаємо, яка зараз ситуація складається у світі і що співробітники правоохоронних органів за кордоном можуть стати легкою мішенню", - заявив лідер фракції "Єдина Росія" Володимир Васильєв.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що уряд РФ дозволив військовим з Південної Осетії служити в російській армії.