ua en ru

Уряд переніс створення робочої групи по "Укртелекому" на наступне засідання

Уряд переніс створення робочої групи по "Укртелекому" на наступне засідання Фото: створення робочої групи по "Укртелекому" перенесено на наступне засідання Кабміну

Причиною цього стало невиконання всіх умов урядового комітету

Кабінет міністрів України переніс розгляд постанови про створення міжвідомчої робочої групи з питань купівлі пакету акцій ПАТ "Укртелеком" у зв'язку з невиконанням умов урядового комітету на наступне засідання. Відповідне рішення було ухвалене сьогодні в ході засідання уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

"Пропоную пункт 4.1 перенести на наступне засідання, з-за того, що не виконані всі умови урядового комітету", - сказав перший віце-прем'єр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

Згідно з проектом постанови Кабміну, робоча група повинна буде проаналізувати результати перевірки виконання умов договору, а також визначити проблемні питання щодо можливого повернення пакета акцій у державну власність.

У свою чергу директор з корпоративних комунікацій "Укртелекому" Михайло Шуранов в коментарі РБК-Україна зазначив, що компанія надає всю необхідну інформацію комісії Фонду держмайна і не бачить підстав для створення робочої групи.

"Ми зі свого боку надаємо всі необхідні матеріали для роботи комісії. Нас не повідомляли про створення яких-небудь альтернативних комісій чи робочих груп, і ми не бачимо підстав для цього", - зазначив Шуранов.

Нагадаємо, раніше міжнародний аудитор оцінив "Укртелеком" в 11,2 млрд гривень.