ua en ru

Уряд надасть допомогу сім'ям загиблих правоохоронців, - Арбузов

В. о. прем'єр-міністра України Сергій Арбузов висловив свої співчуття близьким загиблих у вчорашніх протистояннях, а також запевнив у тому, що уряд зробить все можливе для своєчасного виділення допомоги сім'ям правоохоронців, постраждалим під час виконання своїх службових обов'язків. Відповідну заяву він зробив під час засідання Кабміну в середу.

"Хочу відзначити, що уряд зробить все можливе для надання своєчасної медичної допомоги всім постраждалим під час заворушень і виділення необхідної допомоги сім'ям загиблих правоохоронців, які виконували свої обов'язки", - підкреслив Арбузов.

У зв'язку з непростою ситуацією, яка склалася в Києві, в.о. прем'єр-міністра рекомендував всім державним і навчальним закладам Києва з розумінням поставитися до тих, хто через транспортні проблеми не зміг потрапити на роботу чи на навчання. Більше того, він звернувся до приватних компаній, офіси яких розташовані в центрі міста, з проханням дозволити жінкам (особливо матерям неповнолітніх дітей) деякий час не відвідувати свої робочі місця, поки ситуація не стабілізується.

Арбузов також звернувся до міністрів із закликом забезпечити режим максимального сприяння роботі представників ЗМІ. "У разі необхідності самим виїжджати на телеканали, щоб не наражати журналістів на небезпеку", - сказав в.о. прем'єр-міністра.