ua en ru

В уряді Молдови проходять обшуки у справі про корупцію

В уряді Молдови проходять обшуки у справі про корупцію Фото: молдавський Центр по боротьбі з корупцією проводить обшуки по всій країні

Антикорупційні органи Молдови проводять обшуки в держустановах по всій країні

У Молдові співробітники Центру по боротьбі з корупцією і офіцери Антикорупційної прокуратури проводять обшуки в будівлі уряду та інших держустановах у зв'язку з розслідуванням справи про корупцію, передає point.md.

Повідомляється, що обшуки проводяться в держустановах по всій країні у справі про корупцію, в якій фігурують посадові особи, мери і економічні агенти. Також повідомляється, що перші обшуки почалися вранці в одному з офісів Фонду ефективної енергетики.

"Обшуки проходять у справі про корупцію, в якій замішано ланцюжок з чиновників, примарів та економічних агентів. Мова йде про надання при проведенні тендерів більш вигідних умов для деяких економічних агентів і фаворизації певних компаній", - зазначила прес-секретар Національного антикорупційного центру Молдови Анжела Старінскі.

Інші подробиці обшуків поки не повідомляються.

Нагадаємо, раніше в Молдові та Україні затримали 17 осіб у справі про замах на лідера Демократичної партії Молдови Володимира Плахотнюка.