ua en ru

ПР влаштовує законопроект Міщенко про лікування Тимошенко за кордоном, - Єфремов

Партію регіонів влаштовує проект закону позафракційного депутата Сергія Міщенка про направлення на лікування за кордон екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. Про це на брифінгу у Верховній Раді України заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Міщенко наперед зареєстрував проект закону, він відправлений в комітет. При нормальній роботі він міг би бути винесений в зал вже в четвер і розглянутий... Але опозицію налякало те, що звільнення Тимошенко може вийти на фінальний шлях", - заявив Єфремов.

За його словами, в Партії регіонів вважають, що в опозиції насправді не готові приймати такий закон, в тому числі Міщенко, оскільки опозиції не потрібно звільнення Тимошенко.

"У мене виникла певна думка: а чи потрібен їм взагалі законопроект щодо Тимошенко. Задайте їм це питання. Якщо потрібен, давайте рухатися. Якщо ні, то нехай про це відкрито скажуть. Це повинно бути зрозуміло, хто буде крайнім, якщо Європа прийме яке-небудь інше рішення", - підкреслив Єфремов.