ua en ru

ПР підтримала Добкіна єдиним кандидатом в Президенти України

Партія регіонів вирішила підтримати Михайла Добкіна як єдиного кандидата у Президенти України від партії.

Партія регіонів вирішила підтримати Михайла Добкіна (на фото) як єдиного кандидата в Президенти України від партії. Про це заявив народний депутат Володимир Рибак у ході з'їзду партії , передає кореспондент РБК- Україна.

"Чотирнадцятий з'їзд Партії регіонів вирішив підтримати кандидата на пост Президента України на позачергових виборах 25 травня Михайла Марковича Добкіна", - заявив Рибак.

За кандидата Добкіна проголосували 315 делегатів, за Сергія Тігіпка - 35, за Юрія Бойко - 15 і за Олега Царьова - 1.

Виступаючи перед голосуванням, Добкін закликав не на словах, а на ділі втілити в життя назву партії. "Я йду у владу, але передам її, наскільки можливо, в регіони", - сказав екс-губернатор Харківської області, підкресливши, що йому не з чуток відомо, як не вистачає регіонам повноважень для розвитку територій.

Іншим завданням Партії Регіонів Добкін назвав об'єднання однодумців і повернення довіри виборців. Кандидат в Президенти від ПР закликав захистити всіх однопартійців і тих, хто підтримував партію. "Люди чекають на це", - заявив Добкін.

"Поразки роблять нас сильнішими. Чим би не закінчилося, партію і виборців не покину", - заявив кандидат у Президенти.

Сергій Тігіпко, що виступив після Добкіна, запропонував зробити російську мову другою державною. У своєму виступі він також раптово перейшов на російську мову. Після чого підкреслив, що незалежно від рішення з'їзду знімати кандидатуру не стане, на вибори піде.

Нагадаємо, сьогодні з ПР були виключені екс-Президент України Віктор Янукович, екс-прем'єр-міністр Микола Азаров та екс-віце-прем'єр- міністр Сергій Арбузов, також екс-глава Міністерства доходів і зборів Олександр Клименко, екс-міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький і голова Донецької обласної ради Андрій Шишацький.