ua en ru

ПР не висунула свого кандидата на вибори в Харківську облраду

Партія регіонів не стала висувати свого кандидата на виборах до харківської обласної ради по виборчій дільниці № 1. Про це РБК-Україна повідомив голова Харківської обласної виборчої комісії Олександр Русанов.

"Всього зареєстровано шість кандидатів. Реєстрація завершена, якщо не буде рішень судів. Про те, що такі суди йдуть, мені невідомо. Від такої політичної сили, як Партія регіонів, кандидат не зареєстрований", - розповів Русанов.

Серед кандидатів - Алла Александровська, екс-народний депутат, член Комуністичної партії України (шляхом самовисування), Ірина Євтушенко, член Соціалістичної партії, генеральний директор ТОВ "Видавництво "Ліга-Друк" (висунута партконференцією), Ігор Швайка, екс-міністр аграрної політики, член ВО "Свобода" (висунутий партконференцією).

Вибори по округу №1 Харківської облради призначені після обрання Михайла Добкіна, депутата від цього округу, народним депутатом України. Округ включає 6 з 9 районів міста, 309 виборчих дільниць. Вибори призначено на 1 березня.

Харківська обласна організація ПР вперше за багато років не висунула свого кандидата на проміжних виборах до місцевих рад області.