ua en ru

ПР не ставить завдання сформувати самостійну більшість у новому парламенті, - Богословська

Партія регіонів не ставить перед собою завдання сформувати самостійну більшість у новій Верховній Раді. Про це в онлайн-конференції на сайті РБК-Україна заявила кандидат у депутати ВР за списком Партії регіонів Інна Богословська.

"Перед нами не стоїть завдання сформувати самостійну більшість у парламенті. Для нас важлива оцінка правильності курсу, що ми вибрали, яка може визначитися перемогою по мажоритарці і по спискам. Звичайно, нам би хотілося отримати 226 місць у парламенті, це б дало можливість не залежати від партнерів по коаліції. Але в першу чергу, ми б хотіли отримати підтримку всередині країни, говорити про те, що вибрана концепція розвитку України - розвинений внутрішній ринок і сучасна інфраструктура - це правильний курс", - сказала Богословська.

Нагадаємо, вибори до Верховної Ради відбудуться 28 жовтня 2012 р. Вони пройдуть за змішаною системою - за партійними списками і в мажоритарних округах. Прохідний бар'єр складає 5%, у виборах за списками можуть брати участь тільки політичні партії.

Правом голосу на виборах можуть скористатися 36 млн 253 тис. 147 осіб. Завершитися виборчий процес повинен до 2 грудня.