ua en ru

ПР не планує 8 листопада голосувати за лікування Тимошенко

Партія регіонів не буде завтра, 8 листопада 2013 р., голосувати за законопроекти про лікування екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. Про це РБК-Україна повідомило джерело в ПР.

Партія регіонів не буде завтра, 8 листопада 2013 р., голосувати за законопроекти про лікування екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. Про це РБК-Україна повідомило джерело в ПР.

"Насправді говорили про те, що випускати Тимошенко не потрібно ні владі, ні опозиції особливо. Тому завтра вранці, в п'ятницю, ми підемо по порядку денному. Буде година запитань до уряду, а над законопроектами щодо Тимошенко буде працювати робоча група, яку створять завтра", - повідомило джерело.

Тим часом, місія Пета Кокса та Олександра Кваснєвського вже покинула парламент.

Нагадаємо, що сьогодні ВР так і не розпочала засідання. Віце-спікер Верховної Ради України Ігор Калєтнік оголошував, що тривають консультації керівництва парламенту з місією Кокса - Кваснєвського, тому депутати продовжать роботу завтра.

Як заявив сьогодні спікер Верховної Ради України Володимир Рибак, сьогодні вранці на погоджувальній раді лідерів фракцій депутати домовилися внести на розгляд Ради в 16:00 закони євроінтеграційного характеру: законопроекти щодо лікування засуджених за кордоном, законопроекти про прокуратуру та законопроекти щодо виборчого законодавства.

Раніше повідомлявся прогноз голови фракції ПР Олександра Єфремова, що в четвер, 7 листопада, голосування по проектах закону про долю Тимошенко не буде результативним, возмлжно лише, що буде прийнято рішення про створення робочої групи для напрацювання компромісного законопроекту з цього питання. Він також зазначив, що голосувати за законопроект народного депутата Анжеліки Лабунської в нинішньому вигляді, без доробки, фракція ПР не буде: "Відразу можу сказати, що в тому форматі, в якому цей законопроект підписаний, він не витримує критики ні з юридичної точки зору, ні з який іншої. Тому наша фракція за цей законопроект у форматі, виписаному народним депутатом голосувати не буде".