ua en ru

ПР хоче зареєструвати власний проект змін до Конституції, - Герман

Фракція Партії регіонів хоче зареєструвати власний проект змін до Конституції України. Про це сьогодні в кулуарах Верховної Ради заявила народний депутат від ПР Ганна Герман

Фракція Партії регіонів хоче зареєструвати власний проект змін до Конституції України. Про це сьогодні в кулуарах Верховної Ради заявила народний депутат від ПР Ганна Герман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Оскільки нема жодного законопроекту, то ми сьогодні на фракції говорили про те, щоб подати наш проект змін, створити комісію і попрацювати над нашим проектом змін, оскільки ми маємо парламентську більшість і можемо ухвалити цей законопроект. Я думаю, що врешті-решт до чогось дійдемо", - сказала Герман.

Крім того, за її словами затягується узгодження кандидатури на посаду прем'єр-міністра України.

"Кандидатура узгоджується (прем'єра), кандидатура має бути такою, щоб її прийняла не тільки парламентська більшість, але й громадянське суспільство. Власне з цієї причини затягується узгодження кандидатури, але якщо парламент буде працювати, то вже до кінця тижня скоріше всього ми будемо мати уряд" - сказала Герман.