ua en ru

ПР готова піти на дострокові вибори до Ради, якщо вони пройдуть за змішаною системою, - Єфремов

Партія регіонів не проти піти на дострокові вибори до Верховної Ради, якщо голосування на них відбудеться за змішаною партійно-мажоритарною системою.

Партія регіонів не проти піти на дострокові вибори до Верховної Ради, якщо голосування на них відбудеться за змішаною партійно-мажоритарною системою. Про це сьогодні в кулуарах парламенту повідомив лідер фракції ПР Олександр Єфремов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Що стосується нашого відношення до виборів, то ми не проти будь-яких виборів. Ми за те, щоб були внесені зміни в Конституцію, щоб люди розуміли за кого вони голосують. Ми проти того, щоб регіони залишились без своїх представників, тому ми підтримуємо змішану партійно-мажоритарну систему 50 на 50. Ми за те, щоб були зупинені військові дії на території України", - сказав Єфремов.

Водночас, на думку лідера фракції ПР, зараз неможливо провести такі вибори, оскільки на сході України відбуваються військові дії.

Зазначимо, "Батьківщина" виступає за проведення дострокових виборів Ради восени. За це також виступають який переміг на виборах Президента Петро Порошенко і фракція "Удар".