ua en ru

На пожежах з початку року загинуло 953 людини, - ДСНС

На пожежах з початку року загинуло 953 людини, - ДСНС Фото: пожежні (Pixabey)

Тільки за минулу добу виникли 374 пожежі, в результаті яких загинуло 2 людини

В результаті пожеж на території України з початку 2017 року загинули 953 людини. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"Всього з початку року на пожежах в Україні загинуло 953 людини. В основному, основними причинами виникнення загорянь і, як наслідок, загибелі та травмування людей була власна недбалість громадян та нехтування елементарними правилами пожежної безпеки. Куріння в ліжку, перевантаження або несправності електромережі і побутових приладів часто призводять до біди", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, тільки за минулу добу виникло 374 пожежі, в результаті яких загинуло 2 людини, а ще 6 - постраждало.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, 18 липня в 10:00 в Шевченківському районі столиці по вулиці Дегтярівська, 13, що на території Київського слідчого ізолятора Управління державного департаменту з питань виконання покарань, в підвальному приміщенні триповерхової будівлі сталося загоряння старих меблів та сміття. Зазначається, що внаслідок інциденту жертв і постраждалих немає.