ua en ru

Через пожежу в Балаклії порушено справу про недбале ставлення до служби

Через пожежу в Балаклії порушено справу про недбале ставлення до служби Фото: Фото: пожежа в Балаклії (twitter.com-nakipelotv)

Поліція проводить розслідування

Прокуратура порушила справу про недбале ставлення до військової служби за фактом пожежі в Балаклії. Про це повідомив заступник прокурора Харківського гарнізону Владислав Зубко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Відкрито провадження за ч.3 статті 425 (недбале ставлення до військової служби в умовах особливого періоду, окрім воєнного стану). Розслідування проводить поліція. Військова прокуратура проводить процесуальне керівництво", - повідомив Зубко.

Як повідомлялося, вибухи в Балаклії на території військового арсеналу, почалися сьогодні, 3 травня. На території, де проводилося розмінування, сталося загоряння трави, вогонь перейшов до військових складів.

Як повідомили в харківській поліції, постраждалих в результаті події немає. Не зафіксовано також і пошкоджень інфраструктури. Весь особовий склад поліції Балаклійського району піднято по тривозі. Крім того, глава Харківської ОДА Юлія Світлична повідомила про те, що ситуація контрольована, а про евакуацію всього міста не йдеться, евакуюють тільки жителів прилеглої до арсеналу вулиці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через пожежу в Балаклії (Харківська область), що виникла на території військового арсеналу, наразі евакуація з міста не проводиться. Однак мер Балаклії Іван Столбовий повідомляв, що з будинків в безпосередній близькості евакуюють місцевих жителів.