ua en ru

Пожежа в Запоріжжі: поліція затримала господиню хостелу

Пожежа в Запоріжжі: поліція затримала господиню хостелу Фото: поліція (РБК-Україна)

За даними поліції, пожежа в хостелі сталася через займання електропроводки

Поліція затримала господиню хостелу в Запоріжжі, де в результаті пожежі загинули п'ять осіб. Про це у Facebook повідомив начальник поліції Запорізької області Олег Золотоноша.

За його словами, попередньою причиною пожежі в хостелі є займання електромережі в коридорі другого поверху.

"За даним фактом Слідчим управлінням відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 ККУ. Крім цього за ст. 208 КПК України затримано господиню помешкання, яка здавала в оренду кімнати для проживання. Слідчі заходи тривають", - йдеться в повідомленні.

Относительно ночного пожара помещения по улице Жуковского сообщаю, что предварительная причина пожара: воспламенение электросети в коридоре второго этажа. В результате погибло 5 человек. По данному факту Следственным управлением открыто уголовное производство по ч.2 ст. 270 УКУ. Кроме этого по ст. 208 КПК Украины задержана хозяйка помещения, которая сдавала в аренду комнаты для проживания. Следственные мероприятия продолжаются.

Опубліковано Олегом Золотоношею 2 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Запоріжжі в хостелі сталася пожежа, в результаті чого загинули п'ятеро людей. На місці події рятувальники виявили тіла чотирьох загиблих, ще одна людина померла у лікарні. За даними запорізької прокуратури, ще чотири особи постраждали під час пожежі в хостелі.