ua en ru

Пожежу на велозаводі в Харкові ліквідовано, постраждала одна людина, - ДСНС

Пожежу на велозаводі в Харкові ліквідовано, постраждала одна людина, - ДСНС Фото: пожежа на велозаводі у Харкові

Правоохоронці встановлюють причини пожежі на велозаводі в Харкові

Пожежу на велозаводі в Харкові ліквідовано, внаслідок події постраждала одна людина. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

"30 березня о 08:41 до чергової частини ГУ ДСНС України у Харківській області надійшло повідомлення про пожежу на території підприємства ПАТ “Харківський велозавод”, за адресою: м. Харків, Слобідський р-н, пр. Московський, 118...На момент прибуття рятувальників було встановлено, що у 3-поверховій недіючій будівлі горить будівельне сміття на 50 кв.м", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на місце пожежі на велозаводі в Харкові було направлено 4 відділення на автоцистернах, 2 відділення на автодрабинах, 1 відділення на аварійно-рятувальному автомобілі та чергова зміна оперативно-координаційного центру ГУ.

"На місці пожежі постраждав чоловік, 1991 р.н., мешканець міста Харкова. З діагнозом легке отруєння чадним газом його було госпіталізовано до токсикологічного відділення 2-ї лікарні м. Харкова. На пожежі загиблих не має", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що пожежу було локалізовано о 09:40, а о 10:28 повністю ліквідовано.

Наразі правоохоронці встановлюють причини пожежі на велозаводі в Харкові та збитки, яких вона завдала.

altaltaltalt

Фото: пожежа на велозаводі в Харкові

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові на території велозаводу виникла пожежа.