ua en ru

Пожежу у Сватовому повністю загасили

Пожежу у Сватовому повністю загасили Фото: Сватове

Водночас ліквідована пожежа на розташованому поряд складі мінеральних добрив

Пожежу у Сватовому (Луганська область), що сталася учора у результаті вибухів на складі боєприпасів, вдалося повністю загасити. Про це повідомляє Луганська обласна військово-цивільна адміністрація у Facebook.

"За інформацією штабу, який продовжує працювати у м.Сватовому, станом на 18 годину пожежу на арсеналі вдалося загасити остаточно, вибухи не чутні. Водночас, ліквідована пожежа на розташованому поряд складі мінеральних добрив ПО "Агрохім". Вживаються повноформатні заходи з ліквідації наслідків.

Не припиняються й роботи щодо підрахування збитків, формування реєстру пошкоджених об'єктів та потреби у відповідній гуманітарній допомозі", - йдеться в повідомленні.

Інформація щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у Сватовому станом на 18 годинуЗа інформацією штабу, який п...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on 30 октября 2015 г.

Також повідомляється про руйнування, які завдала пожежа.

"Відомості щодо руйнувань надійшли від ПАТ "Луганськгаз": повністю знищено адміністративну будівлю газового господарства, складські приміщення з матеріалами, оргтехніку, меблі, проектну документацію, автопарк підприємства.

На ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" пошкоджено 5 повітряних ліній ПЛ-35 кВ: "Сватове-Маньковка", "Сватове-Мілуватка", "Сватове-Райгородка" (організовані відновлювальні роботи); 5 повітряних ліній ПЛ-10 кВ: ПЛ-10 кВ № 05 (потрібне проведення піротехнічних робіт).

У зв'язку з пошкодженням повітряної лінії ПЛ-10 кВ знеструмлено 29 трансформаторних підстанцій ТП-10 кВ.

Підстанція "Сватове" - 110 кВ (розташована у 0,9 км від місця пожежі) - пошкоджено 28 вікон;

Сватівські районні електричні мережі: зруйновані адмінбудівля, бокси, майстерні", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука виділив 10 млн грн на ліквідацію наслідків вибухів на складі боєприпасів в Сватовому.