ua en ru

Пожежа на СТО в Одесі: госпіталізовано 2 працівники

Пожежа на СТО в Одесі: госпіталізовано 2 працівники Фото: наслідки пожежі на СТО

Працівники станції отримали опіки різного ступеня

В Одесі на вул. Дальницьке шосе, 2Б сталася пожежа на станції технічного обслуговування: загорівся автомобіль. Про це повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що об 11:04 суботи на місце події прибули пожежно-рятувальні підрозділи та на момент прибуття рятувальників вогнем було повністю охоплено один автомобіль, частково приміщення боксу та підсобне приміщення СТО.

"Унаслідок пожежі постраждало 2 працівники технічної станції, яких із опіками госпіталізовано до опікового центру м. Одеса", - йдеться в повідомленні.

За даними ДСНС, під час пожежі вогнеборці врятували 2 автомобілі, що знаходились у приміщенні СТО: транспортні засоби своєчасно транспортували з палаючої будівлі, не допустивши їхнє займання.

Як доповіли у відомстві, пожежу вдалось локалізувати об 11:12 та ліквідувати об 11:53, загальна площа загоряння становила 100 м кв.

21

Фото: згоріле авто

До гасіння пожежі залучалось 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 16 людей особового складу. Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, у Львові вночі 12 лютого в гуртожитку №2 Львівського Національного медичного університету імені Данила Галицького сталася пожежа, в результаті чого 10 осіб було госпіталізовано.