ua en ru

Пожежа на складах у Балаклії: "Укртрансгаз" перемкнув напрямок транспортування газу

Пожежа на складах у Балаклії: "Укртрансгаз" перемкнув напрямок транспортування газу Фото: через пожежу на складах у Балаклії "Укртрансгаз" перемкнув напрямок транспортування газу

Аварійні бригади "Укртрансгазу" переведені в оперативну готовність

ПАТ "Укртрансгаз", у зв'язку з пожежею на складах в Балаклії, проводить перемикання напрямку транспортування газу. Про це повідомив глава відділу по зв'язках з громадськістю і пресою "Укртрансгазу" Максим Белявський в Facebook.

"Укртрансгаз" перевів аварійні бригади в оперативну готовність. Проводяться перемикання напрямків транспортування газу. Найближчий газопровід до складів в радіусі 4 км Зона небезпеки: 5. Тримаємо руку на пульсі", - написав Белявський.

#Балаклія: Укртрансгаз перевів аварійні бригади в оперативну готовність. Проводяться переключення напрямків транспортува...

Опубліковано Максимом Білявським 22 березень 2017 р.

Нагадаємо, пожежа на складах боєприпасів в Балаклії, який спалахнув після вибухів, які сталися сьогодні вночі. Військовий прокурор України Анатолій Матіос повідомив, що можливою причиною події могла бути диверсія.

На даний момент проходить евакуація жителів з міста, а "Украерорух" закрив небо в радіусі 40 км від місця події. Крім того, на місце події вже вилетів прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.