ua en ru

Пожежа на ринку в Одесі: поліція повідомила подробиці

Пожежа на ринку в Одесі: поліція повідомила подробиці Фото: поліція

Внаслідок тривалого перебування на задимленій території 7 поліцейських отруїлися слідами горіння синтетичних матеріалів та побутової хімії

Поліція перевіряє інформація щодо ймовірності пожежі на ринку в Одесі, що сталася 22 квітня 2017 року, внаслідок займання електропроводки в одному з павільйонів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Як зазначається, внаслідок пожежі, що сталася на ринку "Північний" в Одесі, знищено та пошкоджено 149 торгівельних павільйони на площі близько 700 квадратних метрів.

"Аби не допустити людських жертв та фактів мародерства, правоохоронці оточили територію та забезпечували публічний порядок на ринку. Коли ж силами рятувальників пожежу було локалізовано, поліцейські допомагали власникам павільйонів, розташованих неподалік від епіцентру займання, рятувати майно. Внаслідок тривалого перебування на задимленій території семеро поліцейських отримали отруєння слідами горіння синтетичних матеріалів та побутової хімії. Їм було надано необхідну медичну допомогу", - йдеться у повідомленні.

Наразі на місці події створена група з числа правоохоронців, які забезпечують публічний порядок на ринку та не допускають проявів мародерства.

Правоохоронці перевіряють інформація щодо ймовірності пожежі на ринку в Одесі внаслідок займання електропроводки в одному з павільйонів, встановлюється сума завданого матеріального збитку, жертв немає.

Як зазначається, матеріали за фактом пожежі на ринку в Одесі зареєстровані у встановленому законом порядку. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого статтею 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

altaltaltalt

Фото: пожежа на ринку в Одесі

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що унаслідок пожежі на ринку в Одесі постраждало 6 людей.