ua en ru

Пожежу на ринку "Барабашово" в Харкові гасять вже 17 годин: залучено близько ста рятувальників

Пожежу на ринку "Барабашово" в Харкові гасять вже 17 годин: залучено близько ста рятувальників Фото: пожежу на ринку "Барабашово" в Харкові гасять вже 17 годин (mvs.gov.ua)

У Харкові продовжують ліквідовувати пожежу на ринку "Барабашово", яка вчора спалахнула внаслідок обстрілу окупаційних військ. До гасіння залучені близько ста рятувальників.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр МВС.

"Ліквідація пожежі, що сталася 17 березня в одному з найбільших торговельних центрів міста Харкова. В результаті обстрілу загорілись торгові павільйони у різних місцях ринку. Виклик до служби порятунку надійшов близько о 14:00. На місці події працює 21 одиниця пожежно-рятувальної техніки та близько 100 чоловік особового складу ДСНС. Горять торговельні павільйони та частково пошкоджено 2 житлових будинки", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що всі зусилля підрозділів служби порятунку направлені на недопущення розповсюдження полум'я на житловий сектор та інші суміжні об'єкти.

Загалом врятовано понад 10 житлових будинків. Під час гасіння пожежі ворог завдав повторний обстріл, у ході якого отримали численні осколкові поранення 2 рятувальників. Їх негайно було направлено до лікувального закладу. Під час госпіталізації, один з рятувальників від отриманих травм загинув.